Fülöp, Rogán-Gaál Cecília kisfia második születésnapját ünnepelte

Rogán-Gaál Cecília és Szendrei Dániel kisfia, Fülöp a napokban ünnepelte második születésnapját, amelyen számos ismert személyiség is részt vett.

A kis Fülöp születésnapja alkalmából a szülők egy nagyszabású bulit szerveztek, amelyre meghívást kaptak hírességek is. Az ünnepségen jelen volt többek között Sarka Kata, Rubint Réka és Vasvári Vivien is. Az eseményről Vasvári Vivien egy csoportképet is megosztott közösségi oldalán, amelyen a vendégek és a kis ünnepelt is látható.

Vasvári Vivien Instagram-oldalán közzétett üzenetében "Boldog szülinapot Fülöp!" felirattal köszöntötte a két éves Fülöpöt. A bulin feltűnt Sarka Kata is, aki egy különleges, közel 9 millió forint értékű táskával érkezett. A modell által választott kiegészítő egy Birkin táska volt, amely a világhírű sztárok kedvenc darabjai közé tartozik, mint például Kim Kardashian vagy a nemrég 50. életévét betöltő Victoria Beckham. A Blikk és az nlc is beszámolt arról, hogy a kis barna táska jelenleg 22 650 euróért, azaz csaknem 8,9 millió forintért kapható.