Emlékezetes meglepetések egy évvel ezelőtt

Egy évvel ezelőtt számos meglepetés érte az embereket, legyen szó egy tapolcai piac felügyelőjéről, egy brazil táncosnőről, vagy éppen egy TikTokon panaszkodó anyáról.

Múlt áprilisban a tapolcai piac felügyelője, Róth László egy szokatlan állattal találkozott a munkahelye bejáratánál. Először macskának, majd borznak nézte az állatot, de közelebb lépve rájött, hogy egy hírhedt éles fogú emlősről van szó. A hatóságokat értesítve a rendőrök zöldségesládával felfegyverkezve szállították el a vadállatot, amely két lábra állva még meg is köszönte a segítséget.

Egy fiatal tiktoker is hasonlóan meglepődött, amikor egy idegen kezdte követni futás közben, és ezt megörökítő videóját a közösségi oldal felhasználói lelkesen megosztották.

A brazil táncosnő számára azonban sokkal kellemetlenebb fordulatot hozott az év, miután egy riói kórházban a méhmiómája kezelése után arra ébredt, hogy hiányzik az egyik végtagja.

Ferenc pápa is látogatást tett hazánkban egy évvel ezelőtt, ahol a köztársasági elnök, Novák Katalin fogadta. A pápalátogatás kapcsán Nagy Ferót, a nemzet csótányát is meghívták a TV2 reggeli műsorába, ahol a zenész arra ébredt, hogy elvesztette a hallását, ami azóta szerencsére helyreállt.

Végül egy amerikai kétgyermekes anya hangosan fejezte ki nemtetszését a TikTokon az őt ért megjegyzések miatt, amelyek az átlagosnál nagyobb méretű melleire vonatkoztak. Panaszai videója annyira népszerű lett, hogy híre eljutott hazánkba is.