Új Harry Potter hangoskönyv-sorozat készül

A Harry Potter rajongók számára izgalmas hír, hogy a népszerű regényfolyam mind a hét részéből új hangoskönyv-sorozat készül teljes szereposztással és több mint száz színész közreműködésével.

A Variety.com szerint az Amazon Audible és a Harry Potter-varázsvilág globális kiadója, a Pottermore Publishing közös gondozásában jelennek meg az angol nyelvű hangoskönyvek, melyeknek premierjét 2025 végére tervezik. A hangoskönyvek egymás után válnak majd hozzáférhetővé a globális közönség számára, és a kiadók ígérete szerint a produkciók kiváló hangminőségben hozzák majd újra életre az ikonikus történeteket.

A Harry Potter-regények eredeti hangoskönyv változatainak narrátorai, Stephen Fry és Jim Dale által előadott verziók továbbra is elérhetőek maradnak, és ezek a hangoskönyvek már 1,4 milliárd órás globális hallgatottságot értek el az Audible platformon 2015-ös megjelenésük óta.

Az új hangoskönyv-sorozattal kapcsolatos további információkat, mint például a szereposztást és a megjelenés pontos dátumait, a kiadók egy későbbi időpontban tervezik közzétenni. A Variety.com megjegyezte, hogy a hangoskönyv-projekt nem áll kapcsolatban a Warner Bros. által készített nyolc Harry Potter-filmmel.