Halastyák Fanni és VV Barna kapcsolatáról meséltek

A Való Világ 11-ben megismert Fenyvesi Barna, azaz VV Barna és az énekesnő Halastyák Fanni, ismertebb nevén Nemazalány kapcsolatuk kezdetéről és jelenlegi állapotáról vallottak. A szerelmi szikra egy közösségi oldalon pattant ki, amikor Barna felvette a kapcsolatot Fannival.

Az énekesnő kezdetben bizalmatlan volt, de a jég hamar megolvadt köztük. A kezdeti időszakban, mivel VV Barna Balin tartózkodott, csak telefonon ápolhatták kapcsolatukat. Az első személyes találkozásukkor azonban rögtön összhangba kerültek. Jelenleg sok időt töltenek együtt, de egyelőre nem tervezik, hogy összeköltözzenek. Fanni elmondása szerint mindketten úgy érzik, hogy ez így jelenleg a legjobb megoldás számukra. Barna korábbi kapcsolatai tapasztalatai alapján óvatos az összeköltözéssel, míg Fanni szerint vele könnyű együtt élni, de a távolság jelent számára problémát.

Fanni tisztában van azzal, hogy a Való Világban sokan problémás nőfalóként ismerték meg Barnát, de úgy döntött, hogy ad neki egy esélyt, hogy személyesen is megismerje.

Barna a kapcsolatukat hevesnek, de egyben nyugtató hatásúnak írja le, hiszen mellette sokkal nyugodtabbá vált, és már nem vágyik az állandó bulizásra és csajozásra. A kisebb-nagyobb összetűzések ellenére mindketten boldogok egymás mellett.