Stewart Butterfield és Caterina Fake lánya eltűnt

Nagy aggodalom övezi a technológiai világ egyik legismertebb családját, miután eltűnt a Flickr alapítójának lánya, aki egyben egy jelentős vagyon örököse is.

A Slack társalapítója, Stewart Butterfield és a Flickr alapítója, Caterina Fake lánya, a 16 éves Mint Butterfield néhány nappal ezelőtt tűnt el édesanyja otthonából. A lányt vasárnap este 10 óra körül látták utoljára a kaliforniai Bolinasban, és édesanyja a következő napon jelentette be az eltűnését. A szülők attól tartanak, hogy Mint a San Francisco-i Tenderloin-negyedben lehet, amely ismert a kábítószer-problémákról.

Mint Butterfield a Szilícium-völgy két sikeres vállalkozójának az egyetlen gyermeke, és egy 1,6 milliárd dolláros vagyon örököse. A tinédzser korábban függőségi problémákkal küzdött, és jelenleg egy bentlakásos iskolába jár. A rendőrség még nem tudja megállapítani, hogy a lány önként távozott-e otthonról, vagy esetleg elrabolták.

A család és a hatóságok minden információt szeretnének megkapni, amely Mint megtalálásához vezethet. Amikor utoljára látták, fekete pulóvert, flanel pizsamanadrágot és fekete csizmát viselt, haja göndör és vörösesbarna színű volt, szemöldökében pedig egy piercing díszelgett.

: DailyMail