A balesetet szenvedett kisfiú, aki most világmárkáknak modellkedik

A 9 éves Arlo Tate, aki 18 hónapos korában vesztette el az egyik lábát, mára már olyan neves márkák modellje, mint a Primark, az Amazon és a Schuh.

Arlo Tate mindössze 20 hetes korában szembesült egy súlyos egészségügyi problémával, amikor az orvosok felfedezték, hogy az egyik lábában nem alakult ki a szárkapocscsont. Ez a fejlődési rendellenesség miatt a jobb lába nem fejlődött ki megfelelően, így az orvosok az amputáció mellett döntöttek. A cél az volt, hogy Arlo minél előbb megtanuljon protézissel járni. Arlo édesanyja, aki 38 éves, elmondása szerint fiának rendkívül gyorsan sikerült megszoknia a műlábat, és mára már a barátai is úgy tekintenek rá, mintha semmi sem változott volna. Arlo ugyanis aktívan részt vesz a fociban, kosárlabdában és rögbi játékban is.

Arlo modellkarrierje 2020-ban indult, amikor egy modellügynökség felfigyelt rá. Azóta már több nagyvárosban, többek között Prágában, Londonban és Manchesterben is állt modellt, és olyan világhírű márkáknak dolgozott, mint a Primark, az Amazon és a Schuh.

: Mirror