Puszta kézzel fogta be az aligátort a veterán

Bármiféle felszerelés és cipő nélkül, puszta kézzel kapott el egy aligátort egy férfi a floridai Jacksonville-ben, aki nem más, mint az MMA-s és aligátorok befogásának szakértője, Mike Dragich.

Mike Dragich, a veterán, éppen a Jacksonville Icemen hokicsapat meccsén szurkolt családjával, amikor értesült arról, hogy a helyi seriffhivatal aligátorfogót keres. Az állat a stadiontól nem messze, néhány percnyire kóborolt, ezért Dragich autóba ült és a helyszínre sietett. Amikor megérkezett, szembesült a közel 2,5 méter hosszú aligátorral. Mivel nem volt nála semmilyen felszerelés, így puszta kézzel birkózott meg az állattal és győzte le azt.

Miután a feladatot sikeresen teljesítette, Dragich visszatért a stadionba, hogy folytassa a meccs megtekintését. Az eseményről a WJXT4 The Local Station is beszámolt Instagram-oldalán.

Az aligátorok párzási időszaka áprilisban veszi kezdetét, ebben az időszakban gyakrabban fordulnak elő lakott területeken. Tavasszal az állatok különösen veszélyessé válhatnak, ezért az eltávolításukhoz szakértő beavatkozása szükséges.

Dragich nem először fogott be aligátort; korábban egy jacksonville-i iskola területéről is elvitte már egy példányt. Közösségi média oldalain több tízezren követik, ahol rendszeresen oszt meg tartalmakat az ilyen jellegű akcióiról.