Andris újra támadásba lendül a Házasság első látásra műsorában

A Házasság első látásra műsorának ismert Casanovája, Andris nem sokkal azután, hogy szakított feleségével, Petrával, már egy másik nő, Bogi befűzésén dolgozik.

A műsor keddi epizódjában Petra és Andris bejelentették, hogy véget vetnek kapcsolatuknak, és ezt a többi párral közös vacsorán is közölték. A szerdai rész előzetese szerint Andris azonban nem pihent sokáig, és már egy másik feleségre, Bogira irányította figyelmét.

Andris korábban már megpróbálkozott Hildával és Enikővel is, sőt, egyszer még a felesége, Petra orra előtt kérte el egy pincérnő telefonszámát. Most Bogira vetette ki a hálóját, akit a legelső találkozáskor már a legérdekesebb lánynak talált.

Andris Geri nejének, Boginak azt mondta, hogy ő volt számára a legérdekesebb a kezdetektől fogva, de Bogi reakciója szerint a férfi akkor mégsem szólította meg. Andris ezt azzal magyarázta, hogy Bogi túl semlegesen reagált minden helyzetre, és úgy érezte, túl sokáig tartana őt megnyerni.

Bogi többször is visszakérdezett, hogy "Mi van?", és úgy tűnt, nem veszi komolyan Andris közeledését. Andris azonban kitartott amellett, hogy elmondja érzéseit, és még arra is utalt, hogy a kísérlet végeztével, a következő héten is találkozhatnának.

A pszichológusok, akik a szituációt távolról figyelték, reményüket fejezték ki, hogy Bogi nem dől be Andris szavainak.