Zámbó Jimmy legendás nyaralója még mindig gazdát keres

Zámbó Jimmy családja fontos döntést hozott meg a Király egykori nyaralójával kapcsolatban, mivel a Duna-parti ingatlan még mindig nem talált gazdára.

Tavaly ősszel került piacra Zámbó Jimmy kedvelt nyaralóhelye, amely a Ráckevei-Duna-ág Angyali-szigetén helyezkedik el. A család az eredeti bútorokkal együtt kívánja értékesíteni az ingatlant, amely egy 500 négyzetméteres telekkel és egy 75 négyzetméteres házzal rendelkezik. A házat kezdetben közel 50 millió forintért kínálták eladásra, és mivel közvetlenül a vízparton található, csak csónakkal közelíthető meg, de a kertben található privát stég ezt megkönnyíti.

Az ingatlan három nagy és két kis szobával büszkélkedhet, és négy évvel ezelőtt esett át egy teljes körű felújításon. Zámbó Jimmy legkisebb fia, Zámbó Adrián szerint az énekes azért választotta ezt a helyet, hogy elszeparált környezetben tudjon visszavonulni a pezsgő hétköznapok elől, és itt tudta kiélni kreativitását, dalszövegeket írni.

A család azonban nem talált vevőt a nyaralóra, annak ellenére sem, hogy a Király által használt bútorok és tárgyak is a vétel részét képezik. A ház cseh típusú, magasított beton alapra épült, faszerkezetű, és használatba vételi engedéllyel rendelkezik. A vízellátás fúrt kútról történik, ami fürdésre és mosogatásra használható, de a házban nincs bevezetve víz.

A Ripost információi szerint voltak komoly érdeklődők, de a legközelebbi kútig tartó 300 méteres sétára való tekintettel elbizonytalanodtak. Emiatt a család úgy döntött, hogy lejjebb viszik az árat három millió forinttal, így a korábbi 49,90 millió forint helyett most már 46,90 millió forintért kínálják az ingatlant.