Kizuhant egy diáklány az iskola ablakából Kolozsvárott

Hétfőn súlyos sérülésekkel szállítottak kórházba egy 16 éves diáklányt Kolozsváron, miután lezuhant egy iskola emeletéről.

A Kolozs megyei katasztrófavédelmi felügyelőség tájékoztatása szerint az eset a Budai Nagy Antal (Dorobanților) utcában található iskolában történt. Egy diák esett ki az egyik emeleti ablakon. A Maszol beszámolója alapján a lány eszméleténél volt, amikor a mentőszolgálat munkatársai a helyszínre érkeztek, de súlyos sérüléseket szenvedett.

A kolozsvári tűzoltók és a rohammentők mobil intenzív osztálya közösen avatkoztak be, hogy elsősegélyt nyújtsanak a sérültnek, akit ezután kórházba szállítottak.

Néhány nappal korábban, Budapest XXI. kerületében, Csepelen is történt hasonló baleset, ahol egy hároméves kisgyermek zuhant ki egy emeletes ház ablakából. Hétfő délelőtt Csepelen ismét tragikus események történtek, egy fiatal nő esett ki egy panelház nyolcadik emeletének ablakából.

Ha segítség kell

Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, tárcsázza a krízishelyzetben lévők részére rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123-as telefonszámot, akár mobiltelefonról is!