Gátlástalan sofőr okozott balesetet Szigetszentmiklósnál

Március 27-én reggel egy sofőr a KRESZ-szabályokat figyelmen kívül hagyva előzgetett és balesetet okozott Szigetszentmiklósnál. Az esetet egy fedélzeti kamera rögzítette, amelyet a Budapesti Autósok egyik olvasója biztosított. A felvételek szerint a sofőr szabálytalanságai során egy másik autóval is összeütközött, de az incidens után sem állt meg, hanem továbbhajtott.

A felvételen jól látható, hogy a sofőr nem tartotta be a KRESZ előírásait, és veszélyesen előzgetett, több autóst is kiszorítva az útról. A balesetet okozó járművezető magatartása miatt a felvételeket átadták a rendőrségnek.

Nem ez az első eset, amikor a közlekedési szabályok durva megszegése okoz veszélyhelyzetet az utakon. Pár nappal korábban Hajdúszoboszlónál is történt egy hasonlóan érthetetlen manőver, ahol egy autóvezető hirtelen sávot váltott, és csak a szerencsének, valamint a másik sofőr éberségének köszönhetően nem történt frontális ütközés. Ritkán látni ennyire gátlástalan sofőrt, mint amilyen a szigetszentmiklósi esetben volt.