Geszti Péter elárulta, mi Azahriah sikerének a titka

Geszti Péter, aki karrierje során számos területen megfordult, most arról beszélt, hogy mi a siker titka, és hogyan lehet folyamatosan megújulni. Az interjúban szó esett Azahriah sikerének okairól, a személyes márkaépítésről, és a következő rendszerváltás elnevezéséről is.

Geszti Péter a Maszol.ro Új Magyar Szó online hírportálnak adott interjújában arról beszélt, hogy életét úgy szeretné élni, hogy a megújulás természetes része legyen mindennapjainknak. Az interjúban kitért arra is, hogy karrierje kezdetén a korszellem megértése révén sokféle területen próbálta ki magát, de ez nem jelenti azt, hogy mindenhez ért. Szerinte a 1989-es rendszerváltás idején érzett hatalmas energiák és a 2010-es rendszerváltás is meghatározóak voltak számára.

Geszti úgy véli, hogy a különböző területek – mint a reklám, a zeneipar, a dalszövegírás vagy a civil tevékenységek – összekapcsolódása adta meg számára a lehetőséget, hogy mindig találjon új inspirációt. Hangsúlyozta, hogy nem a pénzkereset volt számára a legfontosabb, hanem az, hogy mennyire inspirálja az, amit csinál. Úgy gondolja, hogy a létrehozott dolgoknak üzleti relevanciájuk van, de nem az államtól várja a támogatást.

A személyes márkaépítés kapcsán kiemelte Azahriah példáját, aki hosszú évek influenszerkedése után vált ismertté zenéivel. Geszti szerint a személyes márka legfontosabb elemei a hitelesség, a függetlenség és a kvalitás. A technológiai platformok szerepét is érintette, mondván, hogy ezek megsokszorozzák az információk terjedési lehetőségeit, de az egyénnek meg kell maradnia önmagánál.

A társadalmi helyzetről szólva reményét fejezte ki, hogy a magyar társadalom előbb-utóbb magához tér, és bírálta az alacsony civil részvételt. A mesterséges intelligencia témájában pedig arra hívta fel a figyelmet, hogy fel kell készülni az elkerülhetetlen változásokra, és ha az állam nem segít, akkor a közösségeknek kell összefogniuk.

Végül személyes megjegyzésként hozzátette, hogy édesanyja nem foglalkozott eleget a fizikai állapotával, és hogy az élet minősége fontosabb, mint a hossza. Az interjúban Geszti Péter korábbi nyilatkozataira is utalás történt, amelyekben a magyar társadalom múltjáról, jelenéről és jövőjéről beszélt.