Szabó András Csuti: "Az utazás élménye a repülőtéren kezdődik, a veszekedés meg a csomagolásnál"

Szabó András Csuti és kedvese, Bianka, az utóbbi időben gyakran utaztak, és az üzletember egy interjúban beszélt arról, hogy ez hogyan járult hozzá a párkapcsolatuk erősödéséhez.

Szabó András Csuti elmondta, hogy szerencsés helyzetben van, mivel sok szép külföldi helyre eljutott már, de a belföldi utazásokat is kedveli, hiszen hazánkban is csodálatos tájak találhatóak. Arra buzdít mindenkit, hogy a lehetőségeikhez mérten fedezzék fel Magyarországot.

Az üzletember szerint, amikor külföldre utazik, több szempontot is figyelembe vesz, mint például a repülőút légvonalát, mert nem szeretne háborús irányba menni. Aktív utazóként tekint magára, és kihívásként éli meg egy másik kultúrájú vagy vallású ország felfedezését. Úgy véli, egy nyaralásra alaposan fel kell készülni, és szeret minél többet megtudni a célország nevezetességeiről.

Szabó András Csuti alapvetően szállodapárti, és fontosnak tartja, hogy jól érezze magát a nyaralás alatt. Különösen szereti a lassú, svédasztalos reggeliket, mert ezek segítenek kizökkenni a hétköznapokból.

Végezetül kifejtette, hogy az utazás során tud igazán kikapcsolódni, és elengedni a hétköznapi automatizmusokat. Hozzátette, hogy az utazás élménye a repülőtéren kezdődik, a veszekedés pedig a csomagolásnál, ami szerinte jól van így. Egy nyaralás során kizökkenhetünk a megszokott kerékvágásból, és jobban megismerhetjük partnerünket, például azt, hogy hogyan viseli a konfliktushelyzeteket. Az ilyen közös élmények a nehezebb napokon is tudnak kapaszkodót nyújtani.