Geszti Péter és a tévézés: A visszatérés nem okozott megbánást

Geszti Péter, az Adom a napom műsor házigazdája az nlc-nek adott interjúban beszélt a tévézésbe való visszatéréséről, a műsor sikeréről és arról, hogy a műsor sikerét ő maga is meglepőnek találta.

Geszti Péter tíz év kihagyás után ismét visszatért a televízió képernyőjére. A döntését nem bánta meg, de azt sem, hogy eltelt időszakban mással foglalkozott, leginkább azzal, ami a legjobban érdekelt, vagyis a zenéléssel, dalszerzéssel. A műsorvezető-dalszerző az NLC-nek adott interjúban elmondta, hogy nem mérlegelte előre, hogy mekkora sikere lesz a műsornak, de arra számított, hogy sok érdekes beszélgetésben lesz része, amelyek kedvet csinálnak az élethez, neki is és másoknak is, illetve hogy az egyéb különböző alkotói munkáiba is be tudja építeni azokat az energiákat és tanulságokat, amelyeket egy-egy ilyen beszélgetés hoz magával.

A tévés elmondta, hogy meglepődött azon, mennyire nagy az igény egy hagyományos talkshow iránt, amelyet egy kis reality elemmel fűszereznek meg. Úgy véli, a műsor sikerének oka lehet, hogy a nézők számára visszahoz valamit azokból az időkből, amikor jobban tudták követni a világban történő eseményeket.

Geszti Péter hozzátette, hogy több olyan beszélgetés is volt a műsorban, ami megfordította a véleményét egy-egy emberrel kapcsolatban. „Szépnek és elgondolkodtatónak tartom azt, hogy bármivel is foglalkozunk, mindannyiunk életében eljönnek ugyanazok a töréspontok, konfliktusok, örömök, bánatok, és csakis abban különbözünk, hogyan reagálunk rájuk. Ezeknek mindig van tanulsága” – tette hozzá.

A Televíziós Újságírók Díja gáláján az Adom a napom műsor megnyerte a Legjobb talkshow-nak járó díjat, ami tovább erősíti a műsor sikerét és Geszti Péter helyes döntését a visszatérés kapcsán.