Az Office folytatásában a Fehér Lótusz és a Star Wars sztárjai

Az Office, vagy magyar nevén A hivatal sorozat folytatásában két ismert színész, Sabrina Impacciatore és Domnhall Gleeson fogja alakítani a főszerepeket.

A The Office sorozat folytatásának első hírei már tavaly nyáron felröppentek, de akkor Greg Daniels showrunner cáfolta ezeket, mondván, hogy bár új évad nem készül, egy spin-offon dolgoznak, ami az eredeti sorozat univerzumában játszódik, de más témára fókuszál. A The Hollywood Reporter és a Hollywood Reporter információi szerint azonban most úgy tűnik, hogy a folytatás mégis megvalósul, és két új főszereplőt is sikerült leigazolniuk.

Sabrina Impacciatore, aki az HBO A fehér lótusz című sorozatának második évadában nyújtott alakításáért Emmy-jelölést is kapott, és aki korábban már több vígjátékban és komédiában is bizonyította tehetségét, egy női főszerepet fog betölteni. Domnhall Gleeson, aki a Disney-féle Star Wars-trilógiából, az Exmachina, A visszatérő és a Harry Potter filmekből lehet ismerős a közönségnek, szintén csatlakozik a szereplőgárdához, ahol Bill Weasley szerepét játszotta. Gleeson továbbá szerepelt David Mandel HBO limitált sorozatában, a The White House Plumbers-ben, és az HBO Run című sorozatában is.

A projektet illetően az Universal Pictures és a sorozat alkotói még nem erősítették meg hivatalosan a The Hollywood Reporter értesüléseit, azonban az IGN véleménye szerint a forrás megbízhatónak tekinthető. A folytatás nem közvetlenül kapcsolódik az előző sorozatokhoz, de ugyanabban az univerzumban játszódik, mint a Ricky Gervaishez köthető brit, és a Steve Carellről ismert amerikai sorozat. A Hollywood Reporter szerint az NBC a klasszikus, 2000-es éveket meghatározó Steve Carell-komédia újragondolásához már meg is szerezte az első két tagot. Az új sorozat Michael Scott karaktere nélkül fog folytatódni, ami bizonyos rajongók körében vegyes érzelmeket válthat ki. Az alkotók, Greg Daniels és Michael Koman januárban jelentették be, hogy új sorozaton dolgoznak, ami az Office univerzumában játszódik majd, de a részleteket továbbra is szigorúan titokban tartják. Gleeson és Impacciatore szerepét sem részletezték, de valószínűleg a már megszokott irodai közegben kapnak majd helyet. Azt továbbra sem nyilvános, melyik streamingplatformon mutatják majd be a sorozatot.