A TISZA és a Fidesz-KDNP pártok gyors aláírásgyűjtése

Magyar Péter pártja, a TISZA, és a Fidesz-KDNP is csupán néhány óra alatt összegyűjtötték az Európai Parlamenti választásokon való induláshoz szükséges 20 ezer aláírást.

Magyar Péter és a TISZA párt számára mindössze pár óra elegendő volt ahhoz, hogy megszerezzék az Európai Parlamenti választásokon való részvételhez szükséges aláírásokat. A gyűjtés reggel 9 órakor kezdődött, és 14 helyszínen zajlott. Nem sokkal később Magyar Péter Facebook-oldalán élő videóban jelentette be, hogy a pártja már összegyűjtötte a szükséges 20 ezer aláírást.

A Fidesz-KDNP szintén gyorsan teljesítette az aláírásgyűjtési követelményt, Menczer Tamás kommunikációs igazgató szombaton jelentette be a Facebook-oldalán megosztott videójában, hogy a kormánypártok is összegyűjtötték a szükséges 20 ezer aláírást, azonban a gyűjtést folytatják. Menczer elmondása szerint a valaha volt legerőteljesebb kampányt kezdték el, összesen 50 ezer aktivista segíti a munkájukat, és 1200 helyszínen lesznek ott standdal, és próbálnak minél több embert személyesen is felkeresni.

Menczer Tamás kiemelte, hogy Magyarország békéjének megőrzése csak a magyar emberek támogatásával lehetséges, és a békepárti álláspontot szeretné eljuttatni a lehető legtöbb embernek.