VV Kriszti: Nincsenek barátaim

Karnics Krisztina, ismertebb nevén VV Kriszti, az rtl.hu-nak adott interjúban beszélt érzelmességéről, vitakultúrájáról, baráti kapcsolatairól és a magánéletében bekövetkezett változásokról.

A ValóVilág 11. évadának győztese, VV Kriszti az interjú során elmondta, hogy bár nagyon érzelmes személyiség, vitakultúráját nem tartja megfelelőnek, és ha nézeteltérése támad valakivel, nem mindig tud felnőttként kezelni a helyzetet. Krisztina azt is hozzátette, hogy nehezen köt barátságokat a való életben, és nincsenek kifejezetten barátai.

VV Kriszti szerint az egyedüllétet részesíti előnyben, és gondolatait gyakran magában tartja. Azonban, ha olyan helyzet adódik, amikor másoknak szükségük van segítségre, ő mindig készen áll támogatást nyújtani, mivel erős empátiaérzettel rendelkezik és kötelességének érzi, hogy segítsen.

A ValóVilág11 játékosainak életéről a műsor befejezése óta szóló további részletek egy másik cikkben olvashatók. Emellett VV Kriszti arról is beszélt, hogy a kapcsolata, amelyről januárban még boldogan áradozott, zátonyra futott, így most ismét egyedül él. Azt viszont nem hagyja, hogy az egyedüllét rányomja a bélyeget a saját magával való kapcsolatára, és sokat dolgozik önmagán. Ehhez az is hozzátartozik, hogy állítása szerint nagyon visszavett az alkoholfogyasztásból, és tudatosan próbál élni.

Karnics Krisztinát először az Éjjel.Nappal Budapestből ismerhette meg az ország, majd később VV Krisztiként robbant be a köztudatba, miután megnyerte a ValóVilág 11. évadát. A botrányhősnő többször keveredett már bajba, különösen akkor, amikor szomjasnak már nem tűnő állapotban, visítva szidta a rendőröket egy tüntetésen, ami miatt elő is állították. Az egykori villalakó januárban arról mesélt, hogy nem szórta el a nyereményét: tudatosan spórolt a 36 millió forinttal, amit az reality műsorral nyert.