Osváth Zsolt és a Sztárbox pletykák

Osváth Zsolt, a közösségi média egyik ismert alakja, nemrégiben bokszolás közben készült videót osztott meg, ami kapcsán felmerült a kérdés, hogy részt vesz-e a közkedvelt Sztárbox műsorban.

A Sztárbox műsorral kapcsolatos találgatások már az előző évad vége óta zajlanak, és tovább fokozódtak, amikor Molnár Áron, a középsúly kategória korábbi győztese, kihívta Majkát. A rapper azonban időhiányra hivatkozva Sebestyén Balázst javasolta helyette, aki a felkérést Ráskó Eszternek adta tovább.

Osváth Zsolt a közösségi médiában megosztott egy sejtelmes videót, ahol bokszolni látható az edzőjével, ami felvetette a lehetőségét annak, hogy ő is ringbe szálljon a következő Sztárbox évadban. A tartalomgyártó azonban tisztázta a helyzetet, és humorosan reagált a pletykákra: "Csak a tisztánlátás végett: a Sztárbox egy korrekt formátum, de legfeljebb a menetet jelző táblát vinném bikiniben, egy szabadszemmel jól látható összegért. Ezek a sztorik nem azért születnek, hogy találgatásokba bocsátkozzon bárki. Most ehhez van kedvem épp. Egyszerűen az van, hogy az edzőm a bokszot preferálja, én meg állba akarom egyszer vágni büntetlenül és erre csak így van lehetőségem. Mellesleg azért, mert valaki a kifli másik végét vajazza, még csinálhat maszkulin dolgokat. Na, megyek, kifestem a körmöm" – mondta Osváth Zsolt.