Molnár Gusztáv a fia mellett szeretne lenni

Molnár Gusztáv színész a gyermekével való kapcsolatának javítására törekszik, és most már a felügyelet nélküli láthatások lehetőségét szeretné elérni, hogy több időt tölthessen együtt a fiával.

Molnár Gusztáv egy év elvonó után kezdte újraépíteni a kapcsolatát 12 éves fiával, Benedekkel. A színész elmondása szerint a felügyelt láthatások kényelmetlenek voltak mindkettejük számára, mivel a családsegítő szolgálatnál jegyzetelők jelenlétében zajlottak az egyórás beszélgetések. Gusztáv azonban kitartóan dolgozott a kapcsolat javításán, és most már úgy érzi, hogy fia szeretettel várja a találkozókat, és szeretne vele több időt tölteni.

A színész tervei között szerepel, hogy kérvényezze a felügyelet nélküli láthatásokat, hogy kéthetente hétvégén együtt lehessenek a fiával. Gusztáv szeretné, ha fia nála aludhatna, és közös programokat szervezhetnének. Ennek érdekében azonban szükséges lenne egy megfelelő otthon kialakítása, mivel jelenleg egy ismerősénél lakik egy szobában, ami csak átmenetileg megfelelő.

Molnár Gusztáv elmondta, hogy bár dolgozik és vannak előadásai, mégsem rendelkezik elegendő anyagi forrással egy saját lakás bérléséhez, amelynek költségei a kaucióval együtt megközelítőleg egymillió forintot tennének ki. A színész hozzátette, hogy bár sokan támogatják, az ismertsége miatt nehezebben vállalhat más típusú munkákat, mint például a fűnyírást.

Molnár Gusztáv azonban pozitívan tekint a jövőbe, és arra összpontosít, amit eddig elérhetett: színpadra léphet, rendeződött a kapcsolata fiával, van barátnője és van hol élnie. A színész bízik abban, hogy a többi célja is megvalósul majd idővel.