Kulcsár Edina gyönyörű fotót osztott meg kislányáról és beszélt a roma családi életről

Májusban tölti be első életévét Kulcsár Edina és G.w.M közös kislánya, Amara, aki már most elbűvöl mindenkit cuki kisugárzásával.

Az idő repül, és Kulcsár Edina, valamint férje, Varga Márk, művésznevén G.w.M hamarosan megünnepelhetik kislányuk, Amara első születésnapját. A boldog szülők nemrégiben, február végén osztották meg a nyilvánossággal, hogy második gyermeküket várják, és már az is kiderült, hogy egy kisfiú érkezésére készülhetnek. A család így egyre közelebb kerül ahhoz az álomhoz, hogy nagycsaládban élhessenek. Kulcsár Edina, aki korábban Magyarország szépségkirálynőjeként is tündökölt, Instagram-oldalán egy elragadó képet tett közzé Amaráról. A fotón a kislány éppen játékaival van elfoglalva.

Az édesanya a kép mellé írt üzenetében mély érzelmeket fejezett ki: "Annyira szerencsésnek érzem magam, hogy ennyire csodálatos gyermekeim vannak! Leírhatatlan hálát, boldogságot és szeretetet érzek" – fogalmazott Kulcsár Edina, aki a képet az Instagramon keresztül osztotta meg a nagyközönséggel.

Kulcsár Edina nemrégiben egy hosszú bejegyzésben is megosztotta gondolatait a roma családban betöltött feleségszerepről. Elárulta, hogy házassága előtt kérdezett a roma hagyományokról és azokról az elvárásokról, amelyek egy nővel szemben állnak ebben a kultúrában. "Ez elsőnek ijesztőnek tűnt. Listát kértem, hogy mik azok a dolgok, amik egy nővel szemben elvárások, és hogy minek kell megfelelni. De nem kaptam" – mesélte a volt szépségkirálynő. A lista helyett viszont rengeteget beszélgettek és sok szituációt kielemeztek, ezeken keresztül pedig meg tudott mindent, amit szeretett volna. Hozzátette, hogy sokat beszélgetett férjével, G.w.M-mel, és ezek alapján megértette, milyen szerepeket várnak el a nőktől a cigány kultúrában. Kulcsár Edina pozitívan nyilatkozott jelenlegi családi életéről: "Egy biztos, most olyan családban élek, ahová úgy érzem, mindig is tartoztam. Szeretem a szokásainkat, és azt a fajta látásmódot, amivel a férjem rendelkezik" – fogalmazott, hangsúlyozva, hogy a cigányságtól függetlenül minden családban vannak hasonló elvárások.