2024.02.22., csütörtök - Gerzson
Budapest: 3o - 6o
Az ország 19 megyéjében

Vádat emeltek a Deák Dánielt csőbombával „fenyegető” kommentelő ellen

frisshirek.hu | 2023. június 15. - 20:15
Vádat emeltek a Deák Dánielt csőbombával „fenyegető” kommentelő ellen

Vádat emelt a Budapesti V. és XIII. kerületi Ügyészség a Deák Dániel kormánypárti influenszert csőbombával fenyegető kommentelő ellen – tudta meg az Rtl.hu az érintettől. A kommentelő szerint a hozzá eljuttatott, május 30-i keltezésű levél arról ír, hogy közveszéllyel fenyegetés bűntette miatt történt meg a vádemelés. Az ügy a Pesti Központi Kerületi Bírósághoz került.

A kommentelő most azt nyilatkozta az rtl.hu-nak: „nevetséges szerintem még mindig, hogy ebből ügyet csinált [Deák Dániel]. Ha nem bírja a csúnya kommenteket, ne legyen közszereplő”.

A hang.hu írta meg, egy kommentelő azt írta az oldalára, hogy csőbombát rejtett el a lakásába, ami állítása szerint 5 és fél óra múlva felrobban. – A tűzszerészek szerencsére nem találtak robbanóanyagot a lakásomban, ugyanakkor ez az eset is jól jelzi: a balliberális politikusok már olyan szinten felhergelték a követőiket, hogy ilyen életveszélyes fenyegetéseket is megengednek maguknak – állította.

A fenyegetésről a megafonos Deák képernyőfelvételt is megosztott: „csőbombát rejtettem a házad egyik pontjába, ahhoz hogy megtudd hova és hatástalanítani tudjad még mélyebbre fel kell nyúlnod Orbán s*ggébe és kiszedni az ott elrejtett geoládát. Ha nem sikerül 5 óra és 34 perc múlva felrobban”, írta meg a frisshirek.hu.

Fotó: Deák Dániel Facebook-oldala