2023.03.29., szerda - Gedeon, Johanna
Budapest: -3o - 1o
Az ország 19 megyéjében

Deák Dániel szerint bombafenyegetést kapott, a rendőrség elfogott egy nőt

frisshirek.hu, 2023. március 17. - 19:00
Deák Dániel szerint bombafenyegetést kapott, a rendőrség elfogott egy nőt

– A délelőttöt a rendőrségen töltöttem, illetve a rendőrség is kiszállt a lakásomba, ugyanis életveszélyes fenyegetést kaptam – számolt be róla közösségi oldalán a kormánypárti üzeneteket közvetítő Megafon-csapat tagja, Deák Dániel. 

A frisshirek.hu portál pont az a média hiány, ami egy működő demokráciában természetes kellene legyen, éspedig elfogulatlan, naprakész hírek közvetítője közéletről, politikáról, kultúráról, sportról egyaránt. Nálunk nincs és nem is lesz részrehajlás! Hogy ez így is maradjon, kérlek támogasd munkánkat adományoddal, hívd meg ismerőseid, hogy olvassanak bennünket és kerünk, kövess és lájkolj minket a közösségi médiában is.

Támogatás

A hang.hu írta meg, egy kommentelő azt írta az oldalára, hogy csőbombát rejtett el a lakásába, ami állítása szerint 5 és fél óra múlva felrobban. – A tűzszerészek szerencsére nem találtak robbanóanyagot a lakásomban, ugyanakkor ez az eset is jól jelzi: a balliberális politikusok már olyan szinten felhergelték a követőiket, hogy ilyen életveszélyes fenyegetéseket is megengednek maguknak – állította.

A fenyegetésről a megafonos Deák képernyőfelvételt is megosztott: „csőbombát rejtettem a házad egyik pontjába, ahhoz hogy megtudd hova és hatástalanítani tudjad még mélyebbre fel kell nyúlnod Orbán s*ggébe és kiszedni az ott elrejtett geoládát. Ha nem sikerül 5 óra és 34 perc múlva felrobban”.

Deák megjegyezte, „a szélsőbalos Jámbor András fémjelezte Szikra Mozgalom egyik antifa rajongója”, de hogy miről jutott ez eszébe, persze nem közölte.jAz említett ügy lényege, a fővárosban szélsőséges baloldaliakhoz köthető viperás támadások történtek, a Szikra Mozgalom leszögezte, elítéli az erőszak minden formáját. Azt is állították, ők soha nem vettek részt erőszakos akciókban és a jövőben sem fognak.

A Telex kérdésére a rendőrség megerősítette, hogy valóban átvizsgálták Deák Dániel lakását, és valóban nem találtak robbanóanyagot. Közveszéllyel fenyegetés miatt ismeretlen tettes ellen indítottak nyomozást. Az esettel kapcsolatban elfogtak egy budapesti nőt, akinek elszámoltatása folyamatban van.

Fotó: Deák Dániel Facebook-oldala