Eged István Renátó, a pétervásárai polgármester fia megpróbálta megbosszulni Hadházy Ákos független országgyűlési képviselőn azt, hogy meglátogatta a „kacsalábon forgó palotájában” az édesapját. Emellett még azt is az olvasók elé tárta Hadházy, hogy a fideszes városvezető édesapja horgászcsali-gyárra kapott 13 millió forintos uniós támogatást, amiről a frisshirek.hu-n is beszámoltunk.

Hadházy Ákos a Facebook-oldalán tette közzé, hogy a hevesi város vezetőjének a 27 éves fia, Eged István Renátó havi majdnem egymillió forintért vezeti a 22 dolgozót foglalkoztató  hulladékszállító mini céget Pétervásárán.

 

Igazán vicces, ahogy az ifjú fideszes „bizniszmen” igyekezett az apját ért vélt sérelmet megbosszulni rajtam. Talán emlékeznek rá, hogy a „kacsalábon forgó”, EU-s pénzből épített szálláshelyen munkaidőben „hesszelő” polgármester megfenyegetett, hogy utol fog érni a bosszúja és majd könyörögni fogok neki…

– fogalmazott a honatya.

Mint írta, a fiatal „titán” egy valódi kiber hadjáratot indított ellene és lepontozta az állatorvosi rendelőjét a Google értékelőben.

Eged István Renátó azt hazudta, járt az otthonától 300 kilométerre fekvő klinikán, ahol „bunkón” viselkedtek vele a dolgozók és a kosz is nagy volt a rendelőben.

Hadházy Ákos úgy véli, hogy az ostobák sokszor nem is tudják, mekkora butaságot tesznek…

Fotó: Hadházy Ákos Facebook-oldala