Hoppál Péter folyamatos küzdelemben van a kommentelőivel.

A volt kulturális államtitkár nem hagyja figyelmen kívül a Facebook-oldalán hozzászólókat, de ezek a szokása komoly szócsatákat, kemény adok-kapok szituációkat hoznak létre. Ezúttal is egy igen feszült helyzetbe került egy fotó kapcsán, amelyre - miután megosztotta a közösségi oldalán -, azonnal "ráugrottak" véleményeikkel a kommentelők - írta meg a Magyar Hang.

A fotón Orbán Viktor, Balog Zoltán református püspök valamint számos fideszes és KDNP-s politikus térdepel és imádkozik együtt Nick Vujicic-csal. A kezek és lábak nélkül született prédikátorral való találkozójukról a frisshirek.hu-n is beszámoltunk.

Az egyik hozzászólás elég meredekre sikerült, retardáltsággal és ósdi fanatikusokkal hozza kapcsolatba a fotón látható személyeket. Hoppál reagált is a kommentre, ezt írta: 

"A pokol tűzén minden gyalázkodó szavad a húsodba fog vágni! De még te is megtérhetsz."

A kommentelők nem finomkodnak, ilyet is le mernek írni: „ha van Isten, ezen szétröhögte odafönt az agyát”.  Ám a politikus erre is tudott adni egy "frappáns" választ:

aki meg ilyen mondatot leír, az majd szétvisítja odalent az agyát. Hacsak nem tér meg bűneiből.

Hoppál Péter Facebook-os "aranyköpéseinek" lassan már rajongótábora is lehet. A Magyar Hang azt írta korábban: A Hoppál Péter által emlegetett söjtöri lakomát még a szocialista Medgyessy Péter kormányának tagjai fogyasztották el 2003-ban egy kihelyezett kabinetülésen. A felszolgált menüről – amely összesen 734 ezer forintba került és igen nagy botrányt kavart.

A volt kulturális államtitkár egyik gyöngyszeme az volt, amikor a hónap elején ezt a hozzászólást írt az egyik kommentelőnek:

Ez nem a söjtöri lakoma komcsi módra! Itt pogácsák és gyümölcs szeletkék voltak! Ha tegezni tetszik, proli módra, akkor se kerül annyiba a mai reprezentáció, mint amennyibe a maguké került! Különben meg: Tetszettek volna választást nyerni! Ja, az nem megy, csak az uszítás? Hát csókolom! Maguknak VÉGE!

A kiemelt kép forrása: Hoppál Péter Facebook-oldala