Megbízható forrás állítja, hogy az 1998-as választási győzelem után Orbánék óriási bulit rendeztek. Viktor elmondta, hogy mi a három igazi, valódi vágya. Egyrészt szeretne a leggazdagabb magyar lenni, másodszor hosszú ideig szeretné vezetni az országot, harmadrészt az európai politikában is vezető szerepet akar játszani. 

Idén már nyilvánvaló volt, hogy majdnem ezer milliárdja van. Pontos számot, ha Lölő nem is, de Andi biztosan tud, és valóban tizennegyedik éve vezeti az országot. Hogy hová, arról erősen megoszlanak a vélemények. 

A tegnapi nap azonban betette a kaput a harmadik vágyának. Ursula von der Leyen éjfél után közölte, hogy továbbra is az Európai Néppárt a legerősebb frakció az Európai Parlamentben. Orbán számára ez sajnálatosan azt jelenti, hogy a mocskos ukránok tovább harcolnak az oroszok ellen a hazájukért. Nem mondanak le egy talpalatnyi földjükről sem, és mert emellett kitartanak, nem hajlandóak orosz diktátum mellett tűzszünetre, aztán kapitulációra. Úgy tűnik, a huszonhét EU-tagország közül egyedül mi, magyarok nem értjük ezt az eszement ukrán mentalitást.

Én, mint jó, magyar és békeszerető európai polgár, egyre jobban utálom ezt az Ursulát, aki képes tönkretenni miniszterelnökünk álmait.

Havas Henrik