A Kecskeméti Rendőrkapitányság körözési eljárást folytat Apáti Imre – 71 éves – kecskeméti lakos eltűnése ügyében – közölte a Bács-Kiskun Vármegyei Rendőr-főkapitányság.

A férfi 2023. május 25-én hajnali 5 óra körül egy megyeszékhelyi idősotthonból ismeretlen helyre távozott. Tartózkodási helye azóta ismeretlen, a felkutatására tett rendőri intézkedések ezidáig nem vezettek eredményre.

Apáti Imre kb. 160 centiméter magas, vékony testalkatú. Haja őszes, járása nehézkes, beszéde nehezen érthető. Eltűnésekor sötét szabadidőruhát viselt. A férfi időskori demenciában szenved, csak a nevét tudja megmondani, ezért kérjük, hogy megtalálása esetén fokozott empátiával közeledjenek felé.

A Kecskeméti Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a képen látható férfi jelenlegi tartózkodási helyével kapcsolatban információval rendelkezik, hívja a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-76/513-356-os telefonszámon, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a „Telefontanú” zöldszámán (06-80/555-111) vagy a 107, 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

Fotó: police.hu