Jól kezdte a magyar válogatott az első 2023-as mérkőzését, a 37. percben pedig előnybe is került, de a játékvezető a videóbíró segítségével érvénytelenítette Bolla Bendegúz találatát. Négy perccel később aztán Kalmár Zsolt lövése után Ádám Martin volt jókor jó helyen, és a kipattanóból megszerezte a vezetést, így 1–0-s magyar vezetésnél vonulhattak szünetre a felek.

A fordulás után aztán továbbra is nagy volt a magyar fölény, az észtek nem tudtak igazán veszélyes helyzeteket kidolgozni, ráadásul a 71. percben büntetőt kapott hazánk. A tizenegyes előtt Sallai Roland és Szoboszlai Dominik kabaréba inkább, mintsem profi mérkőzésre illő jelenetet produkált: kő-papír-ollóval döntötték el, hogy melyikük végezze el. A csatát előbbi nyerte, aztán ki is hagyta a büntetőt, így maradt az 1–0-s eredmény Magyarország javára.

A magyar válogatott az észtek elleni felkészülési mérkőzés után március 27-én 20.45 órától kezdi meg szereplését a 2024-es Európa-bajnokság selejtezőjében Bulgária ellen a Puskás Arénában. 

Felkészülési mérkőzés
Magyarország–Észtország 1–0 (Ádám 41.)

A magyar válogatott további programja:

március 27., 20.45: Magyarország–Bulgária (Puskás Aréna, Tv.: M4 Sport)

Kiemelt fotó: MTI/Mónus Márton