Király-Kollár Ramóna, a Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense pénteken arról tájékoztatta portálunkat, a frisshirek.hu-t, hogy a 23 éves férfi a napokban személyesen tett feljelentést a rendőrségen.

Elmondása szerint az előző este taxival ment barátnője bátonyterenyei otthonához, hogy elszöktesse 17 esztendős szerelmét. A lány édesapja és testvére azonban felfigyelt a távozásukra, ami korántsem nyerte el a tetszésüket…

Személygépkocsival indultak a fiatalok után, akiket Salgótarján határánál értek utol és állítottak meg. A szerelmeseket erőszakkal a saját autójukba tuszkolták és visszavitték őket Bátonyterenyére. 

A 23 éves férfi kálváriája már a visszaúton megkezdődött, ugyanis a 44 esztendős apa többször arcon ütötte és megfenyegette, hogy most már nem engedi haza, meg fog halni. A bátonyterenyei háznál aztán folytatódott a bántalmazás. A lány szülője és testvére a fenyegetések nyomatékosítása érdekében egy kést és egy fegyvernek látszó tárgyat helyezett el az udvarló mellett, sőt, az előbbi egy baseballütővel testszerte több alkalommal is megütötte őt. 

A fiatalember nyolc napon túl gyógyuló, súlyos sérüléseket szenvedett.

A két férfit – a Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság felkérésére – a Terrorelhárítási Központ emberei fogták el Bátonyterenyén 

– közölte Király-Kollár Ramóna. 

Hozzátette: az apát és fiát személyi szabadság megsértése és súlyos testi sértés bűntett megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki, majd vették őrizetbe a nyomozók, akik kezdeményezték az ügyészségen a 44 éves férfi letartóztatását.

Kiemelt kép forrása: police.hu videójának vágóképe