A hang.hu írta meg, egy kommentelő azt írta az oldalára, hogy csőbombát rejtett el a lakásába, ami állítása szerint 5 és fél óra múlva felrobban. – A tűzszerészek szerencsére nem találtak robbanóanyagot a lakásomban, ugyanakkor ez az eset is jól jelzi: a balliberális politikusok már olyan szinten felhergelték a követőiket, hogy ilyen életveszélyes fenyegetéseket is megengednek maguknak – állította.

A fenyegetésről a megafonos Deák képernyőfelvételt is megosztott: „csőbombát rejtettem a házad egyik pontjába, ahhoz hogy megtudd hova és hatástalanítani tudjad még mélyebbre fel kell nyúlnod Orbán s*ggébe és kiszedni az ott elrejtett geoládát. Ha nem sikerül 5 óra és 34 perc múlva felrobban”.

Deák megjegyezte, „a szélsőbalos Jámbor András fémjelezte Szikra Mozgalom egyik antifa rajongója”, de hogy miről jutott ez eszébe, persze nem közölte.jAz említett ügy lényege, a fővárosban szélsőséges baloldaliakhoz köthető viperás támadások történtek, a Szikra Mozgalom leszögezte, elítéli az erőszak minden formáját. Azt is állították, ők soha nem vettek részt erőszakos akciókban és a jövőben sem fognak.

A Telex kérdésére a rendőrség megerősítette, hogy valóban átvizsgálták Deák Dániel lakását, és valóban nem találtak robbanóanyagot. Közveszéllyel fenyegetés miatt ismeretlen tettes ellen indítottak nyomozást. Az esettel kapcsolatban elfogtak egy budapesti nőt, akinek elszámoltatása folyamatban van.

Fotó: Deák Dániel Facebook-oldala