Az első játékrészben mindkét oldalon több helyzet adódott, de nem hozott gólt. A mérkőzés elején egy szép támadás végén Kane lövését blokkolta Zimmermann, majd Mount lőtt 18 méterről fölé.

Az amerikai csapat egyenrangú ellenféle volt az angol csapatnak. Wright fejjel veszélyeztetett, míg McKennie hat méterről bombázott fölé a 25. percben, Pulisic 33. percben a felső lécet találta el 13 méterről.

A második félidőben az amerikaiak jóval kezdeményezőbben játszottak, de ez nagy helyzetben ezúttal sokáig nem mutatkozott meg. Később viszont az amerikai csapat lendülete is alábbhagyott, és mivel az angolok támadásai sem voltak veszélyesek, egy eseménytelen mezőnyjátékot láthattunk.

A meccs hajrában sem változott a helyzet. Kane a 93. percben fejelhetett egy szabadrúgás után, de métereket tévedett. A meccs végül gól nélküli döntetlennel zárult.

fotó: al-Hor, 2022. november 25.
Az angol Declan Rice (j) és az amerikai Haji Wright a katari labdarúgó-világbajnokság B csoportjának második fordulójában játszott Anglia-Egyesült Államok mérkőzésen az al-hori al-Bajt Stadionban 2022. november 25-én. MTI/AP/Abbie Parr