Pottyondy Ede, a magyar YouTube egyik legnépszerűbb videókészítője nyár végén jelentette be, hogy cégén, a PETAverzum Kft-n keresztül megállapodást kötött Donáth Annával, a Momentum EP-képviselőjével, akivel közös, politikamentes projekteket terveztek volna, társadalmat érintő kérdéseket és problémákat feszegettek volna közös videókban.

Pár órája azonban a népszerű influenszer egy olyan videót tett közzé csatornáján, amelyben bejelentette, hogy visszalép a megállapodásból. Sőt egy ideig szüneteltetni fogja az aktuálpolitikát kommentáló videók készítését, és az ATV-hez tartozó Spirit FM műsorkészítéséből is kiszáll, amely platformmal pedig alig két határozták el a közös munkát.

Körülbelül fél éve nem érzem a videózásban a flow-t, nem érzem a kedvet, nem érzem az alkotás örömét. Megcsinálom, mert pörög a csatorna, jók a számok, szeretem a kollégáimat, rengeteg pénzt keresünk, de úgy érzem magam, mint egy rossz passzban levő hatvanas. És hát 34 éves vagyok

- idézte Pottyondy Edinát a Telex. A standup előadásait azonban folytatni fogja, amelyekhez jegyek most is vásárolhatók. Csatornájának 208 ezer feliratkozója van, míg a Facebook-oldalát 74 ezren követik.

A kiemelt kép forrása: Pottyondy Edina Facebook-oldala