Új elnökséget választott a Fidesz budapesti választmánya

A Fidesz budapesti választmánya új elnökséget választott, amelyen Orbán Viktor miniszterelnök is részt vett. Az eseményen Szentkirályi Alexandra javaslatára több alelnököt is megválasztottak.

A Fidesz budapesti választmánya október 25-én tartott ülésén megválasztotta új elnökségét. Az eseményen részt vett Orbán Viktor miniszterelnök is, aki hangsúlyozta, hogy a Fidesz Európa legsikeresebb politikai közössége, és a fővárosi politika középpontjában a budapestieket leginkább érintő problémák kell, hogy álljanak.

Az új elnökség tagjai között van Szentkirályi Alexandra, aki már áprilisban elnökké választották, valamint Balogh-Madár Emese, Deutsch Tamás, Földesi Gyula és Szilágyi Demeter, akiket alelnökökké választottak. Fontos megjegyezni, hogy Deutsch Tamás már korábban is betöltötte ezt a pozíciót, és jelenleg Brüsszelben él, ahol európai parlamenti képviselőként tevékenykedik.

Az eseményről a Fidesz budapesti szervezete a Facebook-oldalán számolt be, ahol Orbán Viktor szavait is idézték. A miniszterelnök kiemelte, hogy a budapestiek számíthatnak a Fideszre és a kormányra a fővárosi politikai kérdések megoldásában.