Molnár Áron szerint Hermányi Mariann a legerősebb játékos Az Árulók műsorában

Molnár Áron, aki nemrég esett ki Az Árulók – Gyilkosság a kastélyban című műsorból, Hermányi Mariannt tartja a legerősebb játékosnak, annak ellenére, hogy a társai már a kezdetektől fogva gyanakodtak rá.

Molnár Áron a legutóbbi epizódban búcsúzott a műsortól, és elmondta, hogy Hermányi Mariann a legerősebb játékos a krimi-realityben. Hermányi Mariannra már a játék elejétől kezdve gyanakodtak a társai, de a nézők tisztában vannak azzal, hogy ártatlan. A színész kiemelte, hogy a játékosok nem rendelkeztek azokkal az információkkal, amelyeket a nézők már ismernek, például hogy kik a gyilkosok.

Molnár Áron szerint Hermányi Mariann érzelmileg és mentálisan is megterhelő helyzetben volt, mivel senki sem hitt neki, és hazugságnak tartották, amit mondott. Molnár Áron tiszteli Hermányi Mariannt azért, mert ilyen erős maradt a játék során. A legutóbbi kiszavazás után Hermányi Mariann zokogva rohant ki a kastély teraszára, senki nem ment utána, ami tovább növelte a rá nehezedő nyomást.

Molnár Áron elismerte Hermányi Mariann kitartását, és úgy véli, hogy ő Az Árulók – Gyilkosság a kastélyban legerősebb játékosa.