Sallai Nóra kisfia tragikus balesetben elhunyt

Sallai Nóra ötéves kisfia, Bende, elhunyt a kórházban, miután több mint egy hete súlyos autóbalesetet szenvedtek Alsónémediben. A rendőrség halált okozó balesetként vizsgálja az ügyet.

A Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság közölte, hogy a baleset körülményeit halált okozó balesetként vizsgálják, miután a korábbi közúti baleset gondatlan okozásának bűntette miatti eljárás megváltozott. A Dabasi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya szakértők bevonásával vizsgálja a baleset körülményeit.

Sallai Nóra szeptember végén ötéves kisfiával együtt súlyos autóbalesetet szenvedett Alsónémediben, amikor egy kereszteződésből hajtott ki a főútra, és egy nagy sebességgel érkező autó oldalról belecsapódott az ő kocsijukba. A baleset során a színésznő autója felborult, és a gyermekülésben ülő kisfiút a mentőknek már a helyszínen újra kellett éleszteni.

A TV2 korábbi riportjában elhangzott: a nagy sebességgel érkező autó első fényszórói feltehetően nem világítottak, ezért sem vehette észre a főútra kikanyarodó színésznő a kocsit. A főúton száguldó autóban ráadásul a megengedettnél jóval többen ülhettek, így többen a baleset után el is menekültek a helyszínről.

Sallai Nóra válságos állapotban van, és az intenzív osztályon ápolják. Az ütközés során több súlyos sérülést szenvedett, és az orvosok szerint még számos műtét vár rá az elkövetkező hetekben. A színésznő számára irányított véradást szerveztek, amelyben színészkollégái, köztük Kakasi Dóra, Jánosi Dávid és Gazdag Tibor is részt vettek. A véradás folyamatosan zajlik az ország különböző pontjain.

Az autójukba belerohanó kocsit egy 21 éves fiatal vezette. A mellette ülő 18 éves ismerőse is súlyosan megsérült, ő nyílt combcsonttöréssel került kórházba.

A család hálás a támogatásért és a véradásokért, amelyek ebben a nehéz időszakban érik őket. Az orvosok türelemre intik a családot, miközben mindenki a legjobbakban bízik Sallai Nóra felépülését illetően.

Puskás-Dallos Peti egy indulatos Facebook-posztban reagált a balesetre, amelyben a felelőtlen sofőröket hibáztatta a tragédiáért. Posztjában hangsúlyozta a közlekedési szabályok betartásának fontosságát, és a felelőtlen vezetés következményeire figyelmeztetett. Kiemelte, hogy a közszereplők is felelősek lehetnek a közlekedési balesetekért, ha nem tartják be a szabályokat. A poszt végén részvétet nyilvánított Bende családjának és imádkozott értük.