Noszály Sándor kiütötte Pulai Imrét a Sztárbox elődöntőjében

Noszály Sándor az első menetben kiütötte Pulai Imrét a Sztárbox nehézsúlyú elődöntőjében, ezzel biztosítva helyét a döntőben.

A Sztárbox legújabb adásában a nehézsúlyú kategóriában Pulai Imre és Noszály Sándor csaptak össze. A mérkőzés rövid volt, de annál intenzívebb, hiszen Noszály Sándor már az első menetben földre terítette Pulai Imrét, ezzel megszerezve a győzelmet és továbbjutást a döntőbe.

Noszály Sándor a győzelmét részben spirituális felkészülésének tulajdonítja. A teniszező Indiában készült a mérkőzésre, ahol 32 órás meditációval nyitotta meg fejcsakráit. Azt állítja, hogy ez a spirituális erő segítette őt a ringben, ahol "Imre a rezgéseim áldozata lett".

A mérkőzés után Noszály megosztotta, hogy agresszív taktikát követett, amelyet teniszezői múltjából származó gyorsaságával kombinált. Úgy véli, hogy ez a stratégia segítette őt abban, hogy előnybe kerüljön a ringben, hasonlóan egy pozíció-játékhoz.

Pulai Imre csalódott volt a mérkőzés rövidsége miatt, és úgy érezte, hogy hosszabb küzdelemre számított. Hangsúlyozta, hogy nincs benne harag, és ha tudta volna, ő is hasonlóan ütött volna le.

A mérkőzés során Noszály Sándor eltörte az egyik ujját, de nem Pulai Imre miatt, hanem saját ütése következtében. Ennek ellenére biztos benne, hogy négy nap alatt mantrával meggyógyítja a sérülést.

A Sztárbox során több másik versenyző is megsérült. Miller Dávid például olyan súlyosan eltörte az orrát, hogy kénytelen volt feladni a versenyt, míg Hódi Pamela részleges izomszakadást szenvedett el a felkészülés során.