Vajda Luca meglepő kijelentése a Sztárboxról és Dér Heni kihívása

A kézilabdás Vajda Luca a reggeli műsorban készített ételek között váratlanul kritizálta az RTL egyik műsorvezetőjét, míg Dér Heni kihívást intézett Baukó Évához a Sztárbox kapcsán.

Vajda Luca, aki korábban a Mestercukrász című műsorban is feltűnt, az RTL reggeli műsorában beszélt a nyári élményeiről és a magánéletéről, de amikor a Sztárbox került szóba, a kézilabdás kritikus megjegyzést tett Héder Barna műsorvezetői szereplésével kapcsolatban. "Igen, nézem! Nekem az első kérdésem egyébként az, hogy a Héder Barna... miért?" – tette fel a kérdést Vajda Luca, amire a műsorvezetők, Papp Gergő és Tihanyi Péter, zavarba jöttek és próbálták folytatni a műsort. Vajda Luca tovább firtatta a témát, kifejezve, hogy szerinte Héder Barna "elég megosztó" személyiség. A beszélgetés során Vajda Luca arra is kitért, hogy ha ő is a Sztárbox női mezőnyének indulója lenne, szerinte mindenkit megverne, sőt, fiúk ellen is szívesen indulna.

A Sztárbox kapcsán egy másik érdekes fejlemény is napvilágot látott, amikor Dér Heni, az idei évad egyik résztvevője, egy interjúban elmondta, hogy szívesen megmérkőzne többek között Baukó Évával is. Az énekesnő kijelentése után Baukó Éva éles választ adott, kijelentve, hogy bár a ringben alulmaradna, de a ringen kívül ismerik a lehetséges kimenetelt. "Dér Heni szívesen megmérkőzne velem a Sztárbox-ban! Hmmm… Dér Heninek a válaszára végül is csak három évet kellett várnom... Ugye Heni??? Biztos ti nem értitek, de Henike érti... Ennyire agresszív lennél velem Heni??? Hát erről lekéstél. Mit képzelsz te magadról?" – fogalmazott Baukó Éva a közösségi médiában.

A Sztárbox tehát nem csak a ringben, hanem azon kívül is izgalmas pillanatokat tartogat a nézők számára, legyen szó váratlan kritikákról vagy éles szóváltásokról a résztvevők között.