Ázsia Expressz: Feszültség és kiborulások a versenyben

A hétfői Ázsia Expressz adásban Krausz Gábor és Mikes Anna párosa, valamint Zsigmond Angi és Mészáros Bende duója is különféle nehézségekkel és konfliktusokkal nézett szembe.

Krausz Gábor és Mikes Anna az első feladatnál majdnem feladták a versenyt, amikor vízhordás közben Krausz kiborult és azt mondta: „Engedd el, megyünk haza!”, illetve hogy „Nem haláltáborba jöttem!”. Mikes Anna szerint ilyenkor Krausz nem veszi figyelembe a párja részvételét a feladatban. A panaszkodás ellenére az első feladatot elsők között teljesítették, és Krausz viccesen megjegyezte, hogy a műsort inkább „halálvonatnak” kellene nevezni. A második feladatnál, ahol vízibivalyok farkára kellett szalagot kötni, Krausz ismét kiborult, de végül sikerült teljesíteniük a feladatot. A nap végén bejutottak a Joker-játékba, amit meg is nyertek.

Zsigmond Angi és Mészáros Bende közben a Béres Anett és Sáfrány Emese párossal kerültek konfliktusba. Zsigmond Angi elmondta, hogy nem szeretne kapcsolatot tartani Béresékkal, és zavarta őket, amikor Sáfrányék panaszkodtak a bivalytrágya-lapátolós feladatnál. Mészáros Bende szerint a két nőben „dúl a rosszindulat”, és úgy érezte, folyamatosan „cukkolják” őket. Zsigmond Angi szerint Béresék sikerének titka a „luficsöcsök” használata, amire Mészáros Bende úgy reagált, hogy ha még egyszer részt vesz egy ilyen versenyen, akkor ő is megcsináltatja a mellét. Az influenszer duó egyetértett abban, hogy ellenfeleik sokkal hamarabb tudnak maguknak fuvart intézni a hatalmas idomaiknak köszönhetően, és Angi hozzátette, ő is megtehetné, hogy „luficsöcsökkel” kiáll, de ezt nem szeretné.

A verseny tehát nem csak fizikai, hanem érzelmi kihívásokat is tartogat a résztvevők számára, és a következő részekben várhatóan további izgalmakat és konfliktusokat láthatnak a nézők.