Németh Kristóf üzenete a Sztárbox után és az életmódváltásról

Németh Kristóf, a Barátok közt sztárja, a Sztárbox vasárnapi adása után szólalt meg először, ahol technikai KO-val kikapott Lmen Pralától, és bár a verseny számára véget ért, a boksznak köszönhetően jelentős életmódváltáson ment keresztül.

A színész hónapokig keményen edzett, hogy megmutassa, mire képes a ringben, de a rapper, Lmen Prala ütései a második menetben eldöntötték a mérkőzést. Németh Kristóf a vereség után Instagram-oldalán üzent, elfogadva a bíró döntését és gratulált ellenfelének, Grósz Bencének, azaz Lmen Pralának. Hálásan köszönte meg a támogatást családjának, barátainak és a Veresi Harcművészeti Központnak, és jelezte, hogy folytatja a bokszolást.

A 49 éves színész a boksznak köszönhetően nemcsak fizikailag változott meg, hanem sikerült leszámolnia a dohányzással is. Több mint tíz kilót fogyott, és március óta nem gyújtott rá. A sport lett az új szenvedélye, amely jelentősen javította tüdőkapacitását és állóképességét, amit a színpadon is kamatoztat.

Németh Kristóf elmondása szerint az egészséges életmód és az ökölvívás folytatása a célja, amit a felkészülés során elkezdett. Az életmódváltásnak köszönhetően egészségesebben étkezik, és ezt a jövőben is be kívánja tartani. A színész, aki a Fort Boyard versenyében is részt vesz, úgy érzi, most pótolja azt, ami kamaszkorában kimaradt.

A Sztárbox második negyeddöntőjében lezajlott mérkőzés után Lmen Prala is megszólalt, kiemelve Németh Kristóf sportszerűségét és azt, hogy a színész fia is gratulált neki a győzelem után. A rapper elmondta, hogy a mérkőzés előtt együtt nézték a többi meccset, ami alatt nem beszéltek, de a közös élmény mégis közelebb hozta őket. Lmen Prala szerint ez a gesztus és a fiú gratulációja arra utal, hogy Németh Kristóf jó ember lehet, ha ilyen értékeket adott át a fiának.

Lmen Prala bevallotta, hogy nagyon izgult a Sztárboxos meccse előtt, hatalmas nyomás volt rajta, melyet még a karrierje elején sem érzett. A rapper azt is elmondta, milyen embernek tartja az ellenfelét, Németh Kristófot. Meglepte, amit a színész fia mondott neki a győzelme után: "nagyon szép volt, gratulálok", és nem muszájból mondta, hanem teljesen őszintén. Hozzátette, hogy ha így nevelte Kristóf a fiát, akkor Kristóf is egy jó csávó lehet.