Drámai pillanatok és újítások a Sztárban Sztár All Starsban

A TV2 Sztárban Sztár All Stars című műsorának első élő adásában négy versenyzőnek kellett búcsút intenie a versenynek. A jubileumi évadban új szabályokkal és meglepetésekkel is találkozhatnak a nézők.

A Sztárban Sztár 10. All Stars-évada izgalmas kezdettel indult, ahol a nézők és a zsűri lenyűgöző előadásokat és átváltozásokat láthattak. Az első adásban Tóth Gabi Anastaciaként, Peter Srámek Tóth Gabiként, Hevesi Tamás Simándy Józsefként, Zámbó Krisztián Korda Györgyként, Oláh Ibolya Hofi Gézaként, és Szabó Ádám Teddy Swimsként bizonyított. Szabó Ádám elképesztő előadásával nemcsak a zsűrit és a közönséget nyűgözte le, hanem még maga Teddy Swims is elismerően szólt róla, megosztva Ádám fotóját a saját Instagram-történetében és azzal a megjegyzéssel, hogy "Ez a srác a király!". A Párbajok Éjszakáján azonban négy versenyzőnek, Kiss Ernő Zsoltnak, Keresztes Ildikónak, Opitz Barbinek és Trap kapitánynak kellett elhagynia a műsort.

A verseny új szabályai szerint a zsűrinek kevesebb beleszólása van, hiszen a nézők döntenek a továbbjutókról SMS-ben és telefonhívással történő szavazással. A zsűri tagjai azonban megmenthettek néhány versenyzőt, akik így a reményzónába kerültek, ahol a nézők újra szavazhattak rájuk.

A műsorvezető, Till Attila bejelentése szerint a következő adásban is hasonlóan izgalmas párbajokra számíthatunk, ahol a maradék 12 versenyző küzd meg a továbbjutásért.

A Sztárban Sztár All Stars első adásának kiemelkedő pillanatai között szerepelt Tóth Gabi és Trap kapitány párbaja, valamint Peter Srámek és Kiss Ernő Zsolt összecsapása. A zsűri tagjai, köztük Liptai Claudia és Hajós András, bár véleményt formálhattak, a nézők kezében volt a döntés. A reményzónába került versenyzők közül végül Király Linda és Gubik Petra kapott új esélyt.

A műsor további részletei között szerepel, hogy a TV2 az idén ősszel a Sztárban sztár leszek helyett az All Stars évadot tűzte műsorra, amelyben korábbi győztesek és emlékezetes versenyzők térnek vissza. A jubileumi évadban a nézők csak SMS-ben és telefonhívással szavazhatnak, ami a régi tehetségkutató műsorok világát idézi.

A Sztárban Sztár All Stars következő élő adásában a versenyzők csoportokba rendeződve mutatják be produkcióikat, és a nézők szavazatai alapján dől el, kik jutnak tovább.

(Borítókép: Király Linda a Sztárban sztár All Starsban 2024. szeptember 7-én. Fotó: Szollár Zsófi / Index)