Jennifer Lopez és Ben Affleck kapcsolata a középpontban

Jennifer Lopez élete és karrierje jelentős változáson ment keresztül, miután a közönség nem fogadta jól a válását Ben Affleckkel. A latin származású énekesnő és színésznő, aki a semmiből épített fel egy egész birodalmat, most nehéz időszakon megy keresztül. Lopez, aki a 2000-es évek elején vált világhírűvé, és akinek a Grammy-díj átadóján viselt zöld ruhája miatt a Google képkereső funkciót vezette be, újra összeházasodott Affleckkel 2022-ben, de a házasságuk rövid időn belül zátonyra futott.

A pár szerelmi története köré épített multimédiás projektje, amely egy albumot, egy filmet és egy dokumentumfilmet foglalt magában, nem találkozott a közönség elvárásaival. A film és a dokumentumfilm kritikái kíméletlenek voltak, és a projekt olyan mértékben bukott meg, hogy Lopez világ körüli turnéját törölni kellett.

Az internet népe nem volt kíméletes, és a 55 éves popdíva a latin közösség szexi ikonjából kiöregedett, bukott dívává vált. Dr. Yarimar Bonilla a The New York Timesnak készített tanulmányában kifejtette, hogy a fiatalokat, különösen a színes bőrűeket, nem inspirálja Lopez élettörténete és személyisége. A latin közösség sem érzi már a saját hősének, és Lopez anyagi helyzete is romlott, bár a közösen vásárolt luxusvilla eladásából és a divat világában való érdekeltségeiből származó bevételek miatt nem kell éhezéstől félteni.

A Heepsy által készített tanulmány szerint Jennifer Lopez és Ben Affleck kapcsolata a legnépszerűbb volt 2024-ben, a Google-keresések, a sajtóban megjelent cikkek és az Instagram hashtagek alapján. A kutatásban 35 sztárpáros adatait elemezték, és a #Bennifer hashtag több mint 115 000-szer került használatra az Instagramon. A pár 49,75 pontot gyűjtött be, amivel az első helyen végeztek a rangsorban.

A lista második helyén Taylor Swift és Travis Kelce állnak, akik a #TaylorAndTravis hashtag 14 094 használatával és a róluk szóló 886 377 cikkel szintén jelentős népszerűséget élveznek. A harmadik helyen Timothée Chalamet és Kylie Jenner végzett, míg a negyedik helyen Justin Bieber és Hailey Bieber állnak, akik a #Jailey hashtag több mint 826 000-szeri használatával tűntek ki.

A rangsorban szerepel még többek között Rihanna és ASAP Rocky, Meghan Markle és Harry herceg, Ryan Reynolds és Blake Lively, Zendaya és Tom Holland, valamint a nemrég elvált Sophie Turner és Joe Jonas is. A lista utolsó helyén Miley Cyrus és Maxx Morando végzett.

Jennifer Lopez azonban nem tűnik el a reflektorfényből. Péntek este a Torontói Nemzetközi Filmfesztiválon villantott hatalmasat a vörös szőnyegen egy csillogó, oldalt szinte teljesen nyitott ruhában, amelyet mindössze három masni tartott és fehérneműt sem viselt. Az Unstoppable című filmnek, amelynek Ben Affleck a producere, premierjén tündökölt, de Affleck nem jelent meg a bemutatón. A válásuk jelenleg is tart, és bár a közösen vásárolt luxusvilla eladásából származó bevételek miatt anyagi helyzete stabil, a személyes életében tapasztalt hullámzások hatással vannak karrierjére.