Woody Harrelson a budapesti Banksy-kiállításon

Woody Harrelson, a hollywoodi sztár, aki jelenleg a Szemfényvesztők harmadik részét forgatja Budapesten, most a fővárosi Banksy-kiállításon tűnt fel.

Woody Harrelson a közelmúltban még Molnár Áronnal kosarazott és sörözgetett, most pedig a Banksy-kiállításon kapták lencsevégre. A tárlat vezetője, Benyovszki Dorina szerint Harrelson nagyon érdeklődő és közvetlen volt, sokat kérdezett, fotózott és viccelődött. A Született gyilkosok és a Zombieland sztárja mindenkitől készséggel készített fotót és osztott aláírásokat, sőt ígéretet tett arra, hogy posztolni is fogja a kiállítást.

A Szemfényvesztők 3 forgatása miatt Budapestre látogató Harrelson mellett a film más sztárjai, mint Daniel Radcliffe, Jesse Eisenberg, Mark Ruffalo és a második részből kimaradó Isla Fischer is visszatérnek, így lehetséges, hogy ők is megjelennek a magyar fővárosban. Nemrégiben egy másik hollywoodi nagyágyú, Morgan Freeman is felbukkant Budapesten, aki szintén a Szemfényvesztők 3 forgatásán vesz részt, és a Dérynében lazított egy szabad estéjén.

A Ruben Fleischer által rendezett film forgatása még javában zajlik, a premier várhatóan 2025. november 14-én lesz. Woody Harrelson és a többi sztár még jó ideig itt forgatnak, így a budapestieknek lehet esélyük találkozni velük. Harrelson azóta sem bujkál a rajongók elől, sőt a héten már a Király utcában kapták őt lencsevégre, miközben ellátogatott a The World of Banksy – Az utca a festővásznam kiállításra.

Ez nem mindennapi! Hollywood egyik legismertebb színésze is megcsodálta a világhírű street art művész alkotásait Budapesten – írta közösségi oldalán a World of Banksy Budapest. Woody Harrelson szerdán zárás előtt toppant be a tárlatra, a szervezők közleménye szerint pedig lenyűgözte a személyzetet a híresség közvetlensége. Harrelson a beszámoló szerint igen érdeklődő volt, és végig kérdezett, valamint fotózott a helyszínen.

Óriási élmény volt számunkra ez a látogatás, nagyon-nagyon közvetlen és hihetetlenül humoros volt. Mindenkivel készséggel készített fotót és osztott aláírásokat. Ígérte, hogy posztolni is fogja a kiállításunkat – mondta el a kiállítás vezetője, Benyovszki Dorina a welovebudapest.com-nak.