Curtis és Barnai Judit kapcsolatának kihívásai

Barnai Judit, Curtis kosárlabdázó menyasszonya, a "Ki vagy te valójában?" című podcastben beszélt kapcsolatuk nehézségeiről és a lelki válságokról, amelyeket együtt éltek meg.

Barnai Judit és Curtis, akik 2020 nyara óta alkotnak egy párt, múlt hét óta hivatalosan is jegyben járnak. A sportolónő elárulta, hogy pszichológus segítségét is igénybe vette, hogy megfejtse, miért cselekszik bizonyos helyzetekben úgy, ahogy, és hogy sok minden a sportolói múltjából fakad. Barnai Judit szerint számára nincs lehetetlen, és ez a hozzáállás kapcsolatukban is megmutatkozik, hiszen többször is előfordult már, hogy nem adhatta fel, és nem helyezhette magát előtérbe.

A pár kapcsolata négy évvel ezelőtt került nyilvánosságra egy újságcikk által, ami után Barnai sok kritikát kapott, és ezek a negatív kommentek mélyen megviselték. A sportolónő elmondása szerint az egyesülete sem nézte jó szemmel a médiafelhajtást, ami miatt nem engedték edzeni, így a kosárlabda, amely menedéket jelenthetett volna számára, nem állt rendelkezésére. Barnai Judit azt is hozzátette, hogy sokan őt vádolták meg Curtis előző kapcsolatának felbomlásáért, és családjának szétszakításáért, annak ellenére, hogy a rapper már több mint fél éve nem alkotott egy párt gyermeke anyjával.

A sportolónő számára ez az időszak rendkívül nehéz volt, és voltak időszakok, amikor napokig nem mert kilépni az utcára, mert nem tudta, hogyan védekezzen a hamis vádak ellen. Barnai Judit szerint még ma is vannak, akik azt hiszik, hogy ő szedte szét Curtis családját, és ezzel a terheléssel kell együtt élnie. A sportolónő elárulta, hogy sokszor voltak rossz időszakai, amiről sokan nem tudnak, és csak a boldog pillanatokat látják a közösségi médiában, miközben a háttérben ez nem mindig van így.

A nehézségek ellenére a pár kapcsolata most erősebb, mint valaha, és Curtis augusztus végén Koppenhágában, a sellőszobornál már meg is kérte szerelme kezét, amire Barnai Judit egy hatalmas igennel válaszolt. Az újdonsült menyasszony a boldogságtól a fellegekben jár, és örömét már nem árnyékolhatja be a múlt. Barnai Judit visszatekintve úgy véli, hogy ha nem kerültek volna nyilvánosságra a kapcsolatuk kezdetén, akkor lehetősége lett volna dönteni arról, hogy szeretné-e ezt az egészet, és választhatta volna, hogy privátként kezeljék a kapcsolatot.