Somos András visszatér az ATV képernyőjére

Somos András, aki februárban felfüggesztette televíziós tevékenységét, most már biztosan visszatér az ATV képernyőjére. A népszerű műsorvezető az ATV Fórum című betelefonálós műsorának lesz az egyik műsorvezetője.

Somos András visszatérését Szlazsánszky Ferenc, az ATV Fórum című műsorának műsorvezetője erősítette meg egy betelefonáló kérdésére válaszolva. A Media1 információi szerint a televízió már alá is írta a szerződést Somossal, aki így ismét az ATV munkatársaként folytatja.

A visszatérés hátterében Somos András népszerűsége áll, amit egy belső kutatás is alátámasztott. Németh S. Szilárd, az ATV vezérigazgatója korábban elmondta, hogy a kutatások megállapították, Somos továbbra is nagyon népszerű a nézők körében.

Somos András februárban hagyta el a csatornát, miután az ATV Szigorlat című műsorában azt mondta, hogy Kaleta Gábor nem pedofil, és ezzel kapcsolatban félreértés alakult ki. A műsorvezető ellen fegyelmi eljárás indult, és levették a képernyőről az eljárás idejére. Somos később elnézést kért a kijelentéséért, és úgy érezte, vállalnia kell a felelősséget a történtekért.

A műsorvezető távozásakor egy petíció is indult, amelyben több ezren követelték, hogy térjen vissza a képernyőre. Az aláírók úgy érezték, hogy Somosnak nem kellett volna távoznia, hiszen csak egy jogilag pontatlan állítást kívánt korrigálni. Márki-Zay Péter is jelezte, hogy visszavárná Somost a képernyőre, és már korábban sem tartotta indokoltnak, hogy Somos „önkéntes száműzetésbe” vonuljon.

: ATV Fórum, Media1 : Media1 : ATV Fórum, Media1