Csuti biztos a kapcsolatában: "Simán kibírná a kapcsolatunk A Kísértést"

Szabó András Csuti, az üzletember nem tart attól, hogy a párja, Sudár Bianka másnál keresné a boldogságot, és bátran bevállalta volna a "A Kísértés" című reality műsort.

Vasárnap este debütált a TV2 "A Kísértés" című műsora, ahol négy pár érkezett meg, hogy teszteljék hűségüket. A párokat rögtön az elején szétválasztották egymástól: három héten át kell egy házban lakniuk az ellenkező nemű csábítókkal, akik bármit képesek megtenni azért, hogy a párok ne együtt térjenek majd haza. Szabó András Csuti a "Mokka" vendégeként beszélt arról, hogy ő maga szívesen részt vett volna a műsorban, mert úgy érzi, kapcsolatuk kellően erős ahhoz, hogy ellenálljanak a kísértésnek.

"Én nagyon szívesen mentem volna. Nem azért, hogy egyébként megmérettess, hanem szerintem, ha te biztos vagy abban, hogy ez működik és stabil, akkor miért ne? Mások lehet, hogy nem tudják objektíven megítélni a kapcsolatukat. Ha most itt ülünk hárman és kérdezitek, én nem tapasztaltam semmilyen olyan külső, meghatározó tényezőt, ami miatt azt kellene mondanom, hogy á, nem, azért necces ez a kapcsolat, itt azért, hogy ha négy-öt ilyen félgörög isten körbeveszi, akkor lehet, hogy egy picit, mondjuk, a másik szobába csönget be, vagy fordítva. Úgyhogy nem, én azt gondolom, hogy simán kibírná a kapcsolatunk a Kísértést" – mondta Csuti, aki nem lát külső, meghatározó tényezőt, ami miatt aggódnia kellene a kapcsolatuk miatt.

Az üzletember hozzátette, hogy bár négy-öt félgörög isten körbeveszi a párját, nem gondolja, hogy ez problémát jelentene számukra. "Úgyhogy nem, én azt gondolom, hogy simán kibírná a kapcsolatunk A Kísértést" – fejtette ki Csuti, aki kerek egésznek érzi párkapcsolatát a 27 éves Biankával, akivel mindent meg tud beszélni, ezért nem lenne ellenére egy ilyen extrém kísérlet. A beszélgetés során kitért arra is, hogy Sudár Biankával boldog kapcsolatban élnek, amiben megvan minden, ami fontos számára, és a konfliktusaikat is képesek megbeszélni.