Tóth Andi és édesanyja a konyhában

Tóth Andi, az X-Faktor mentoraként ismert énekesnő, mostanában a YouTube-csatornáján indított főzőműsorával hívja fel magára a figyelmet. A "Max rendelünk" című sorozatban legutóbbi epizódjában édesanyját, Magdolnát hívta meg, hogy közösen készítsenek erdélyi ételeket.

Az énekesnő, aki korábban az énekléstől való visszavonulását is kilátásba helyezte, a főzőműsorában eddig egyedül szerepelt, de a kilencedik részben erősítést kért az Erdélyben élő édesanyjától. A Blikk szerint Magdolna volt az, aki gyermekkorában megszerettette vele a főzést, esti meseként szakácskönyvből olvasott fel neki. Az édesanyját talán akkor láthatta a nagyközönség utoljára, amikor az énekesnő versenyzőként szerepelt az X-Faktorban.

A legújabb epizódban kekk nevű süteményt és vinettát, azaz padlizsánkrémet készítettek. Tóth Andi a műsorban megosztotta a nézőkkel, hogy mennyire szereti ezeket a közös pillanatokat édesanyjával, és arra is buzdította őket, hogy döntsék el, hasonlítanak-e egymásra. Andi édesanyja, Magdolna mesélt arról, hogy gyermekkorában milyen esti mesékkel szórakoztatta őket: szakácskönyvekből olvasott fel recepteket, amelyeket aztán a gyerekek választhattak ki, és ez volt az esti mese.

Az énekesnő menedzsere, Tóth Isti, a kamera mögül érdeklődött az édesanyjánál, milyen természetű volt Tóth Andi gyerekként. Magdolna szerint lánya szófogadó volt, nem jelentett problémát, és nem volt makacs, hanem inkább kisangyalnak nevezte őt és bátyját. Az édesanya azt is elmondta, hogy a nehéz élet hozta ki belőlük ezt a természetet, és sosem fordult elő, hogy hisztiztek volna.

Tóth Andi a főzőműsor egy korábbi részében komoly társadalmi problémákat is érintett, amikor a tisztességes férfiaknak üzent a nők megkínzásáról fantáziáló pornóoldalak kapcsán. Az énekesnő, aki hamarosan mentoraként tér vissza az X-Faktorba, addig is szenvedélyének, a főzésnek hódol, és ezzel szívesen áll a kamerák elé.