Majka halálközeli élményeiről mesélt

Majka, azaz Majoros Péter, több halálközeli élményről is beszámolt az Adom a napom című műsorban, ahol Geszti Péter volt a vendége. A rapper két súlyos autóbalesetet is megélt, és egy helikopterrel történt veszélyes utazásról is mesélt.

Majka a műsorban elmondta, hogy fiatal korában kétszer is súlyos autóbalesetet szenvedett, mindkét alkalommal épségben szállt ki a roncsokból. Az egyik balesetnél a térde megsérült, mivel beleállt a magnó, de komolyabb baja nem történt. A rapper szerint Istennek tervei lehettek vele, hogy így megúszta ezeket a helyzeteket.

Egy másik alkalommal, 2004 decemberében, a Maldív-szigetekre utazott volna, de valami miatt nem szállt fel a gépre, amely reggel 9-re már nem volt a térképen. Továbbá beszámolt arról is, hogy Las Vegasban helikopterezett a Hoover-gát körül, és egy hét után ugyanaz a helikopter lezuhant, három turistával a fedélzetén. Majka többször is repült helikopterrel, de a Las Vegas feletti utazás után nem sokkal érkező hírek alapján úgy érzi, hogy a helikopter nem biztonságos repülési forma.

A Adom a napom című műsorban Majka betekintést engedett egy teljes napjába, és a nap végén a Viasat3 stúdiójában kötetlenül beszélgetett Geszti Péterrel a magánéletéről, karrierjéről. A rapper a kocsijában egy reggeli műsorba tartva beszélt a különféle közlekedési formák biztonságáról, és arról, hogy "sok nagy dolgot megúsztam már" – több rázós helyzetből is sértetlenül jött ki az évek során.