Noszály Sándor fogvesztése a Sztárboxban

Noszály Sándor, az egykori teniszező, aki most bokszolóként lépett ringbe a Sztárbox műsorában, két fogát veszítette el a küzdelem során. Pribelszki Norbert színész-rapper elleni meccsén a fogvédője sajnos rosszul volt rajta, ami kiesett, és az ütések célba értek.

Noszály Sándor a mérkőzés után elmondta, hogy jól van, csupán két foga hiányzik, és amint lehetősége nyílik rá, megcsináltatja a pótlást. A 52 éves sportoló a ringben átélt katarzist hasonlította teniszezőként aratott győzelmeihez, és úgy érezte, a szíve vezette végig a küzdelmen. Noszály a mérkőzést nagy áldásként élte meg, és bár alapvetően nem szereti az ütéseket sem adni, sem kapni, most mindent beleadt, küzdött, ahogy csak tudott, és ennek meg is lett az eredménye.

A Sztárbox első adásában a nehézsúlyúak mezőnyében kesztyűt húzó Noszály pontozással győzött, de a meccs során két foga kitört. A mérkőzés után a szája vérzett, és fájdalmai voltak, de ez nem szegte kedvét, és már az újabb fordulóra készül. A meccs során vérző szájjal válaszolt Héder Barna riporter kérdéseire az eredményhirdetéskor.

Noszály Sándor korábbi ellenfele, Henry Kettner a felkészülés alatt visszalépett, és csak a mérkőzés előtt derült ki, hogy Pribelszki Norbert lesz a riválisa. A teniszező elismerően szólt ellenfeléről, mint egy "jókötésű, ügyes gyerek", és gratulált neki a férfias küzdelemért.

A versenyzők biztosításáról is szó esett, a csatorna megerősítette, hogy minden sérülés után követik az orvosi protokollt, és Noszály Sándor fogászati költségeit is fedezi a biztosítás. A fogpótlás költségei az eljárás módszerétől függően 300 ezer forinttól kezdődnek. Az orvos lefertőtlenítette a sérült területet, megröntgenezték, és megállapították, hogy nincs nagyobb baj.