Miller Dávid kőkemény kiütéssel győzött a Sztárboxban

Az RTL Sztárbox című műsorának új évada izgalmas küzdelmekkel indult, ahol Miller Dávid kiütéses győzelmet aratott Varga Ádám felett, míg a női könnyűsúlyban Hódi Pamela győzött Halastyák Fanni, azaz Nemazalány ellen. A férfi nehézsúlyban Noszály Sándor egyhangú pontozással diadalmaskodott Pribelszki Norbert felett, aki tartalékjátékosként ugrott be a sérülés miatt kieső Henry Kettner helyére.

Az RTL egyik legnézettebb műsora, a Sztárbox visszatért a képernyőkre, kibővített súlycsoportokkal és profi bokszolói licenszekkel. Az idei évadban összesen 32 híresség, öt súlycsoportban lép ringbe. A műsorvezető-hármas, Csobot Adél, Szujó Zoltán és Héder Barna, valamint a ringspeaker Both András és a szakkommentátor Kovács Kokó István gondoskodtak a közvetítések hangulatáról.

A férfi könnyűsúlyban Miller Dávid és Varga Ádám csapott össze, ahol Miller Dávid kiütéses győzelmet aratott, ami talán a műsor történetének legnagyobb kiütése volt. Varga Ádám a Blikknek elmondta, hogy elnézést kell kérnie edzőjétől, mert nem tartotta magát a taktikához. A női könnyűsúlyban Hódi Pamela és Halastyák Fanni, azaz Nemazalány mérkőzése zajlott, amely Hódi Pamela győzelmével zárult, miután ellenfele és edzője a negyedik menetben feladta a mérkőzést.

A férfi nehézsúly versenyében Noszály Sándor és Pribelszki Norbert összecsapása történt, amelyet Noszály Sándor egyhangú pontozással nyert meg. A mérkőzés során többször is előfordult, hogy Pribelszki kiütötte Noszály szájából a fogvédőjét.

A Sztárbox következő adásában többek között Danny Blue és Szecsei Valter, Schóbert Lara és Pap Dorci, valamint Lmen Prala és Németh Kristóf is ringbe lépnek. Az RTL reményei szerint a műsor idén is uralni fogja a vasárnap esti műsorsávot. A nézőtér megtelt, és a hazai sztárok is nagy számban szurkoltak élőben a versenyzőknek.