Miller Dávid győzelme a Sztárboxban

A Sztárbox versenyen Miller Dávid brutális kiütéssel győzte le Varga Ádámot a második menetben. Varga a második menetben láthatóan vesztett az erejéből, ami a kiütéshez vezetett. A mérkőzés után percekig ápolták Vargát.

A férfi könnyűsúlyú kategória első mérkőzésén Miller Dávid és Varga Ádám csaptak össze. Az intenzív ütésváltás már a kezdetektől sejtette, hogy egy kiütés várható. Varga többször is leengedte a védekezését a második menetben, amit Miller kihasznált a győztes kiütéshez.

A mérkőzés után Varga percekig a földön feküdt, kezelték, és nem tudott azonnal interjút adni. Később Barna Heder társaságában visszatért, és elismerte, hogy alábecsülte Miller erejét.

Varga így nyilatkozott: "Dávid kemény volt, ezt nem vártam. Bocsánatot kell kérnem az edzőmtől, aki hónapok óta mondta, hogy tartsam fenn a védelmem és ne rohanjak előre. Eldurrant az agyam, mentem előre, kint volt a fejem, és az eredmény az lett, hogy betalált." Amikor arról kérdezték, miért nem követte az edzői utasításokat, Varga az adrenalinra vezette vissza, mondván, hogy ilyen helyzetekben nem minden információ rögzül. Kezdetben úgy érezte, hogy az első menetben ő volt a fölényben, de végül Miller váratlanul kiütötte.

Ezzel a győzelemmel Miller továbbjutott a következő fordulóba.