A Sztárbox új évadának izgalmas kezdete

Az RTL-en megkezdődött a Sztárbox új évada, ahol ismert személyiségek lépnek ringbe egymás ellen. Az első negyeddöntőben Miller Dávid kiütötte Varga Ádámot, és a további mérkőzések is ígéretesnek ígérkeznek.

A Sztárbox, amely 18 év szünet után tért vissza a képernyőkre, újra izgalmas estéket ígér a nézőknek. A műsorban hírességek bokszolnak egymás ellen, profi edzőkkel készülve a meccsekre. Az idei évadban új kategóriák is megjelennek, így a női pehelysúly és a férfi könnyűsúly versenyzői is ringbe szállnak.

A műsorvezetői feladatokat Szujó Zoltán, Héder Barna és Csobot Adél látják el, és a helyszín a Riz Levente Sport- és Rendezvényközpont. Az első mérkőzésen Miller Dávid és Varga Ádám csapott össze, ahol Miller a második menetben egy hatalmas találattal kiütötte ellenfelét. A mérkőzésvezető azonnali segítséget nyújtott Vargának, előrehúzva a nyelvét, hogy megakadályozza a fulladást. A kommentátorok szerint ez a Sztárbox történetének egyik legszebb találata volt. Varga Ádám a földön feküdt, és jó ideig fel sem bírt állni, de szerencsére kis segítség után fel tudott ülni. A győztes Miller Dávid a könnyeivel is küszködött, majd a meccs végén átölelte ellenfelét és elmondta, hogy nagyon sok félelem volt benne, de a boksz visszaadta a hitemet, és most boldognak érzi magát. A műsorban Majka is jelen volt, aki Miller győzelmére reagálva megjegyezte, hogy „Hajdú Péter lóg egy csomó pénzzel”.

A Blikk szerint Vargát a protokoll szerint mentő vitte kórházba a KO után.

A további mérkőzések között szerepel Hódi Pamela és Nemazalány - Halastyák Fanni összecsapása, valamint Noszály Sándor és egy még titkos ellenfele közötti küzdelem. A műsorban a Wellhello is fellép, akik új dalukat fogják bemutatni.

A nézők tehát nem csak a meccsek izgalmaira számíthatnak, hanem sztárvendégekre és új dalok bemutatójára is. A kérdés már csak az, hogy a további mérkőzésekben kik lesznek azok, akik sikerrel jutnak tovább a következő fordulóba. Az Index folyamatosan nyomon követi a Sztárbox mérkőzéseit, és hétfőn egy friss, nagy összefoglalóval várja a műsorról az olvasókat.